Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απόψε, Τετάρτη 3 Ιουλίου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» την Κόνι Μεταξά.

Η γνωστή performer δηλώνει εύκολος στόχος και εξηγεί γιατί αισθάνεται πως το κοινό δεν την έχει αποδεχτεί ακόμα. Ηθοποιός, τραγουδίστρια και social media influencer, πώς καταφέρνει να βρίσκει ισορροπία στην επαγγελματική της ζωή; Γιατί δεν φοβάται να τσαλακωθεί και τολμά να είναι ο εαυτός της;

Στη συνέχεια, η Κόνι μιλάει για τον γάμο της και για το πώς προέκυψαν οι φήμες χωρισμού, για τις φιλίες της, που πλέον δεν είναι ψεύτικες, και για τις καλοκαιρινές περιοδείες, που θα τη βρουν με μια βαλίτσα στο χέρι. Τέλος, μαζί με τους Prestige The Band, τραγουδάει την καινούργια της διασκευή «Αν πας με άλλη», που από ό,τι φαίνεται θα είναι το hit του καλοκαιριού!

Στο αποψινό «The 2Night Show» καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι και η Δήμητρα Λημνιού. Η εντυπωσιακή ηθοποιός, που παράτησε τη Νομική για χάρη της Υποκριτικής, μιλάει για τη διαδρομή της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, όταν αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της. Σκέφτηκε ποτέ να τα παρατήσει; Γιατί είναι δύσκολα τα casting; Το ύψος της είναι εμπόδιο για τη δουλειά της; Τέλος, η Δήμητρα Λημνιού θυμάται τον ρόλο της Κλυταιμνήστρας, που έπαιξε στη Νέα Υόρκη, αλλά και το φλερτ που δέχτηκε από τον Eddie Murphy, όταν τον συνάντησε τυχαία στην Αστόρια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» και τη Χριστίνα Μάνη. Η γοητευτική πιανίστρια ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός, έκανε ένα γρήγορο πέρασμα από το Hollywood, αλλά τελικά αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος της για τη μουσική. Γιατί της πρότειναν τους ρόλους της σέξι κοπελίτσας; Γιατί σταμάτησε να πηγαίνει σε casting στο Los Angeles; Πότε γύρισε στην Ελλάδα; Τι ρόλο έπαιξε ο σύζυγός της στην απόφασή της να παραμείνει εδώ; Γιατί δεν θα ήθελε να παίξει σε κάποιο σήριαλ; Τέλος, η Χριστίνα Μάνη δηλώνει πως δεν γράφει μουσική κατά παραγγελία, αλλά μόνο όταν έχει έμπνευση και είναι έτοιμη να κατακτήσει το ελληνικό κοινό με τα κομμάτια της.

Περισσότερα Εδω