Η Άννα Σόροκιν, της οποίας το όνομα έχει συνδεθεί με απάτες, συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο αμερικανικό «Dancing With The Stars».

Η Άννα Σόροκιν, είναι μια διάσημη Ρωσογερμανίδα που εμφανίζονταν σε κύκλους της υψηλής κοινωνίας στη Νέα Υόρκη ως πλούσια Γερμανίδα κληρονόμος με το όνομα Άννα Ντέλβι, εξαπατώντας τράπεζες, ξενοδοχεία και φίλους.

H Άννα Σόροκιν επέδειξε τις χορευτικές της ικανότητες, έχοντας στο πλευρό της τον επαγγελματία χορευτή, Έζρα Σόσα. Όπως αναφέρει γερμανικό δημοσίευμα, συνδύασε το βραχιόλι της στον αστράγαλο με στρας ως εντυπωσιακό αξεσουάρ και επέλεξε ένα πολύχρωμο φόρεμα με κρόσσια.

Όπως υπενθυμίζει η γερμανική εφημερίδα Bild, η συμμετοχή της Σόροκιν στο σόου ανακοινώθηκε στις αρχές του μήνα στην εκπομπή «Good Morning America» μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα, όπως ο πρώην αστέρας του NBA, Ντουάιτ Χάουαρν και η διάσημη ηθοποιός Τόρι Σπέλινγκ.

Η “ιστορία” της Άννα Σόροκιν

Από το 2013 έως το 2017, η Σόροκιν εξαπάτησε τράπεζες, πολυτελή ξενοδοχεία και μεγάλα ονόματα του Μανχάταν αποσπώντας τους περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια.

Καταδικάστηκε το 2019 για οκτώ κατηγορίες σε φυλάκιση από τέσσερα έως δώδεκα χρόνια. Εξέτισε την ποινή της σε πέντε σωφρονιστικά ιδρύματα και αφέθηκε ελεύθερη τον Φεβρουάριο του 2021 λόγω καλής διαγωγής.

Λίγους μήνες μετά συνελήφθη από τις αρχές μετανάστευσης, οι οποίες ισχυρίστηκαν ότι είχε υπερβεί τη διάρκεια της βίζας της στις ΗΠΑ και έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα της, τη Γερμανία.

Έκτοτε, από το 2022, η Άννα Σόροκιν βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό στη Νέα Υόρκη, φορώντας «βραχιολάκι» στον αστράγαλο, μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα της απέλασής της.

Αυτό πάντως δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο καθώς το σόου έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Άννα, με ένα αστραφτερό φόρεμα και ένα μόνιτορ στον αστράγαλο της.

Η επεισοδιακή ζωή της Άννα Σόροκιν ενέπνευσε και το Netflix, το οποίο κυκλοφόρησε τη σειρά, υπό τον τίτλο: «Inventing Anna».

Περισσότερα Εδω