Ο Έκτορας Μποτρίνι παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο πρόσφατο δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει υποβληθεί σε αφαίρεση νεφρού και χολής.

«Το τελευταίο διάστημα λένε πολλά και για τα δικά μου. Εγώ, τώρα, μόλις βγήκα από το νοσοκομείο που μου αφαίρεσαν τη χολή και το νεφρό, τέτοια πράγματα λένε. Θέλω να πω ότι για τη μόνη χολή που μου έχουν κόψει… ο Μάρκος μου την κόβει συνέχεια με όλες τις πλάκες που κάνει! Κατά τα άλλα δεν έχει συμβεί τίποτα.

Δεν θύμωσα γιατί… με τι να θυμώσω; Με το τίποτα; Δηλαδή ο καθένας γράφει ό,τι θέλει και είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση, άρα δεν υπάρχει λόγος. Εντάξει, κατά καιρούς γράφουν και άλλα χειρότερα. Εδώ για τον Μάρκο γράφουν τόσα» απάντησε ο γνωστός σεφ.

Για την εκπομπή που παρουσιάζει με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Έκτορας Μποτρίνι είπε: «Υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρω αλλά θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές με την εκπομπή ξεκινήσαμε υποτονικά, έχουμε ανέβει, τώρα πάμε αρκετά καλά και νομίζω ότι όλα είναι πολύ καλά. Στο κανάλι βλέπω ότι η σχέση με τον Μάρκο είναι πάρα πολύ καλή, δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται πίσω, αλλά απ’ ότι βλέπω και καταλαβαίνω όλα μια χαρά».

Περισσότερα Εδω