Τις τελευταίες ημέρες, εάν περάσατε έξω από το ανθοπωλείο Fiorentino LFS, σίγουρα θα το θυμάστε! Μεγάλες κατακόκκινες καρδιές στις βιτρίνες, αφήνοντας τους περαστικούς να θαυμάσουν τα προϊόντα, μόνο μέσα από αυτές. Αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς η εταιρία που έφερε πρώτη τα eternity roses (κοινώς γνωστά ως τριαντάφυλλα forever) στην Ελλάδα, σας  ζητά να κοιτάξετε «μέσα στην καρδιά σας». Εκεί που υπάρχει μόνο αγάπη, ηρεμία και ειλικρίνεια. Εφόδια αδιαμφησβήτητης σημασίας για τη περίοδο που διανύουμε.

Η καμπάνια των ανθοπωλείων για φέτος, μας καλεί όλους να κοιτάξουμε μέσα στη καρδιά μας, ακόμη κι όταν δεν είναι αποδεκτό. Ακόμη κι όταν είναι δύσκολο και μη κατανοητό για τους πολλούς. Η δική τους επιθυμία, είναι να αποτελούν κομμάτι όλων των στιγμών που ζουν εκεί που κατοικεί ο έρωτας, κι όλα τα συναισθήματα που μας χαρίζουν ζωντάνια και μας οπλίζουν με υπομονή.

Η αλυσίδα ανθοπωλείων που ιδρύθηκε το 1973, συνεχίζει να γράφει την ιστορία της για δεύτερη χρονιά στη πόλη της Λάρισας, με τους δικούς της Βασίλη και Μίμη Αληχανίδη, συνδυάζοντας το όνομα που ξεκίνησε στη πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά μέσα από τη ματιά των ανθρώπων της δικής μας πόλης.

Μπορεί κοιτώντας μέσα στη καρδιά μας να μη βρίσκουμε ακόμη στις αναμνήσεις μας το Fiorentino, αλλά θα βρούμε όλα αυτά, που θα μας οδηγήσουν σε αυτό.

Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 86, Λάρισα

Τηλέφωνο: 2411810616

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω