Για την εμπειρία της στο Survivor All Star μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και στον Αλέξανδρο Ρούτα.

Με αφορμή την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο.

«Τον τελευταίο καιρό έλεγα στην Αφροδίτη Σκαφίδα «έχεις παχύνει» και μου έλεγε «ναι, με πρήζει η καρύδα». Πού να φανταστώ; Δεν είχα πάρει χαμπάρι κάτι. Όλοι σε αυτό το παιχνίδι έχουμε κάνει παραβιάσεις, είτε επικοινωνίας είτε φαγητού. Οπότε μην κουνάμε το δάχτυλο στον διπλανό μας», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Έκανα παράβαση φαγητού όταν βρήκα ένα ζυμαράκι με ξεραμένο τυρί με μυρμήγκια. Το παίρνω από κάτω, το φυσάω και μου φάνηκε το πιο νόστιμο του κόσμου»,  ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα του Open.

Για το εξώδικο της Βρισηίδας Ανδριώτη στη Μαίη Εμμανουηλίδου

Για την κόντρα μεταξύ Μαίης – Βρισηίδας και τα σχόλια στο twitter, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχολίασε: «Οι έξυπνοι άνθρωποι λύνουν τις διαφορές τους εξωδικαστικά. Ακούστηκαν και από τις δύο σχόλια και κοσμητικά επίθετα. Εμένα αυτό δεν μου βγάζει εμένα άκρη. Εύχομαι τα κορίτσια να τα βρούνε.

Σίγουρα πιστεύω ότι πίσω απ’ αυτό κρύβεται κάτι άλλο. Έρχεται μια πληροφορία από εκεί μακριά – λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου μυαλό – και να είπε η μην την ακούσεις μέχρι να βγω εγώ. Αλλά τώρα όλα αυτά είναι δύσκολα γιατί δεν έχουν και κινητά στο παιχνίδι, κατάλαβες», σχολίασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Περισσότερα Εδω