Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι φωτογραφίες με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο να συνοδεύεται από εντυπωσιακή ξανθιά στο πλευρό του.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της επιθεώρησης του Σταμάτη Φασουλή «Τότε, τώρα, πάντα» στο θέατρο Άλσος.

Εκεί ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον απαθανάτισε κατά την είσοδό του στο θέατρο του Πεδίο του Άρεως, πιασμένος χέρι χέρι με την γυναικεία συντροφιά.

Πρόκειται για την Τζένη Οικονόμου, είναι ηθοποιός, ωστόσο αυτή την περίοδο δεν εργάζεται σε κάποια παράσταση. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο ίδιος σε επικοινωνία με το TLIFE πρόκειται για στενή του φίλη χωρίς να θέλει να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Οι αντιδράσεις και η απάντηση της κόρης του

Μετά τις φωτογραφίες από τη δημόσια εμφάνιση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Τζένης Οικονόμου οι χρήστες στα social media έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από ανάρτηση που έκανε η κόρη του, Αίθρα Λυκουρέζου στο Tik Tok.

Δες  παρακάτω μερικά από τα σχόλια:

«Όχι να είναι και με την εγγονή τού;»

«Οι μεγάλοι δεν παρεξηγούνται γιατί το χάνουν»

«Δικαίωμα του είναι να κάνει ότι γουστάρει! Δεν αφορά κανέναν η προσωπική του ζωή»

«Έχεις δίκιο όταν έχεις κάνει τόσα πολλά δικαιούσαι να γίνεσαι στα 90 να γίνεσαι γελοίος».

Μέσα από βίντεο το Tik Tok η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της, τον οποίο υποστηρίζει για άλλη μια φορά δημοσίως, τονίζοντας ιδιαίτερα στοιχεία του βιογραφικού του και της προσωπικότητάς του.

«Αν δεν είσαι 90 χρονών και δεν έχεις κάνει τόσες μαγκιές στη ζωή σου, έχεις πάει στην Σερβία και έχεις σταθεί δίπλα στους Σέρβους στον πόλεμο. Έχεις κάνει του κόσμου τα πράγματα σε όλη σου την πορεία, ε και τώρα στα 90 σου θέλεις μια συντροφιά, τι ντροπή ε; Τι ντροπή να θες μια συντροφιά ενώ είσαι 90 ετών. Απορώ δηλαδή συμβαίνει μόνο στη δική μου οικογένεια… Να έχεις απατήσει τη γυναίκα σου, αλλά να είναι το μόνο που έχεις κάνει και τι ντροπή, ντροπή δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη οικογένεια αυτό», ανέφερε η Αίθρα Λυκουρέζου.

Ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Ρε φίλε τι σε νοιάζει εσένα; Η μάνα μου δεν ήταν με αυτόν τον άνθρωπο 41 χρόνια; Υποτιμάς τη μάνα μου, υποτιμάς τη Ζωή Λάσκαρη, όταν σχολιάζεις και κρίνεις τι πώς και γιατί. Γιατί έτσι ήταν να γίνει και γιατί έτσι ήταν η σχέση τους. Αυτή η σχέση είναι μοναδική, είναι ιδιαίτερη και είναι μεταξύ τους. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα εσύ να κρίνεις την οικογένεια μου, το πώς έχουν αντιδράσει, τι έκανε ο ένας και ο άλλος γιατί δεν έχεις βρεθεί εσύ στη θέση τους. Δεν είσαι η Ζωή Λάσκαρη και δεν είσαι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Οπότε shhh».

 

@melzoeaithralykourezou

Απλά τα πράγματα!

♬ original sound – ΜαρίαΕλένηΖωή Αίθρα Λυκουρεζου

Και στο παρελθόν η Αίθρα Λυκουρέζου έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σχέσεις με τον πατέρα της, τονίζοντας πως από μικρή αδιαφορούσε για τη γνώμη που έχουν οι γύρω της.

«Παλιότερα ήταν έντονος, τώρα δεν είναι… Ήμουν πολύ δίπλα στη μητέρα μου, υπήρχε αυτό το δέσιμο γιατί περνάγαμε χρόνο μαζί, κάναμε πολλή παρέα…Επειδή μεγάλωσα σε ένα σπίτι που πάντα ακουγόντουσαν πράγματα, είμαι λίγο αναίσθητη στα κουτσομπολιά. Δε με αφορά η γνώμη του άλλου», είχε δηλώσει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Φωτογραφίες/ TLIFE/ NDP

Περισσότερα Εδω