Με αφορμή τον ρόλο του στη θεατρική παράσταση «Βυσσινόκηπος», ο Οδυσσέας Σταμούλης έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρωινό και στην δημοσιογράφο Ελένη Παπαδόγια. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη δημοσιότητα και στην απώλεια του γιου του από πνιγμό το καλοκαίρι του 2023.

«Μετά από 40 χρόνια νομίζω ότι καλά τα καταφέραμε και χωρίς να διεκδικήσουμε μάταια πράγματα. Για να κάνεις περιουσία πρέπει να είσαι άνθρωπος της περιουσίας. Εγώ δεν ήμουν. Αμειβόμασταν λίγο καλύτερα απ’ ό,τι αμείβεται ο κόσμος τώρα. Δεν θεωρούσαμε ότι θα έρθει η ώρα που θα εξευτελιστεί τελείως το επάγγελμα του ηθοποιού, κι έτσι είχα στο μυαλό μου ότι πρέπει να δουλεύω, έκανα αυτό που αγαπούσα…» ανέφερε αρχικά ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Αναφορικά με το επάγγελμα του ηθοποιού, ο Οδυσσέας Σταμούλης είπε: «Δεν πίστευα ότι το επάγγελμα του ηθοποιού θα εξευτελιστεί, αλλά είχα στο μυαλό μου ότι πρέπει να δουλεύω. Με το τηλεοπτικό τοπίο δεν έχω μεγάλη σχέση σήμερα. Μου λείπει η τηλεόραση, γιατί έπαιρνα άλλα χρήματα».

Τέλος, ο Οδυσσέας Σταμούλης αναφέρθηκε στην απώλεια του γιου του. «Η απώλεια του δικού μου παιδιού δεν θεωρώ ότι είναι σημαντικότερη από την απώλεια οποιουδήποτε παιδιού. Η απώλεια είναι ίδια για όλους τους ανθρώπους. Ο πόνος και η στενοχώρια είναι προσωπικά πράγματα. Από εκεί και πέρα, υπάρχεις».

Περισσότερα Εδω