Κακή είναι η εικόνα που παρουσιάζεται σε σημεία μέσα στην πόλη της Λάρισας πίσω από τα ηχοπετάσματα που έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών.

Ένα έργο που έχει αλλάξει την εικόνα της πόλης προς το καλύτερο, ωστόσο όπως καταγγέλλει αναγνώστρια του onlarissa.gr, πίσω από αυτά μπορεί να διακρίνει κανείς έναν… άλλο κόσμο. Παρατημένοι κορμοί δένδρων, βρωμιά, απορρίμματα και ποντίκια και φίδια.

Χαρακτηριστικά αναφέρει τα εξής: «Παρατηρώντας το έργο που πραγματοποιείται τον τελευταίο χρόνο για τα ηχοπετάσματα κατά μήκος των τρένων, συνειδητοποιεί κάνεις την δυσκολία των φορέων να συνυπάρξουν και να ολοκληρώσουν το έργο. Κι αυτό γιατί από τη μία μεριά έχουν τοποθετηθεί τα ηχοπετάσματα με κοπές δέντρων, με διαπλάτυνση σημείων, με πεζοδρόμια που δεν υπήρχαν, με καθαριότητα και άλλα πολλά που συνοδεύουν το έργο που βοήθησε πολύ στην καθημερινότητα των κατοίκων και αναβάθμισε τις περιοχές και από την άλλη μεριά η “ΖΟΥΓΚΛΑ”, με παρατημένα κλαδιά, κορμούς δέντρων, με τους παλιούς πασσάλους να παραμένουν από μέσα, άπειρα σκουπίδια,  ποντίκια, φίδια και άλλα πολλά… Λες και πίσω από τα ηχοπετάσματα δεν μας ενδιαφέρει τι υπάρχει αλλά σωστά είναι “πράσινα” τα ηχοπετάσματα και δεν φαίνονται τα σκουπίδια στους περαστικούς. Η ερώτηση, ποιος ευθύνεται ξεσκεπάζει το αιώνιο πρόβλημα της χώρας μας. Η περιφέρεια που έχει αναλάβει το έργο, ο Δήμος, ο ΟΣΕ, η καθαριότητα του ΟΣΕ κτλ… Η φωτογραφία μαρτυρά  το αιώνιο πρόβλημα της χώρας μας. Ασυνεννοησία και Ευθυνοφοβία των φορέων. Κάτι που παρακολουθούμε άλλωστε τον τελευταίο χρόνο και για την γέφυρα της Αγίας Παρασκευής».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω