Οι πρώτες καλοκαιρινές θερμοκρασίες κατέφθασαν πολύ νωρίτερα φέτος στη χώρα, με τα πρώτα μπάνια να έχουν ξεκινήσει για αρκετούς από τέλη Μαρτίου.

Τα παραλία της Λάρισας δεν θα μπορούσαν παρά να αρχίζουν να προετοιμάζονται πιο γρήγορα φέτος για να υποδεχθούν επισκέπτες, καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για μπάνιο και ηλιοθεραπεία.

Τα παράλια της Αγιάς Λάρισας είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους επισκέπτες, παραθεριστές και τουρίστες. Ήδη άνοιξαν τα πρώτα beach bar και τα υπόλοιπα βρίσκονται σε «οργασμό» εργασιών.

Τα έργα ανάπλασης παρουσιάζουν μια νέα εικόνα σε Αγιόκαμπο, Σωτηρίτσα και Βελίκα καθώς έχουν γίνει επεμβάσεις από το δήμο κατά μήκος της παραλιακής οδού, με κατασκευή νέου πεζοδρομίου, κατασκευή ποδηλατόδρομου, διαμόρφωση θέσεων στάθμευσης κατά μήκος της παραλίας και τέλος κατασκευή υπόγειου αγωγού για την άρδευση των επιφανειών πρασίνου στην παραλιακή ζώνη.

Ωστόσο, τα έργα δεν έχουν τελειώσει ακόμη και ένα κομμάτι παραμένει ανολοκλήρωτο προς το τέλος της Βελίκας και πριν το Κιόσκι.

Γκρίζες σκιές στην όλη εικόνα κάποια απομεινάρια από τις πλημμύρες που έφερε πριν επτά μήνες η κακοκαιρία Daniel, να θυμίζουν την τεράστια καταστροφή που υπέστη η περιοχή. Ακόμη υπάρχουν σπίτια, εξοχικές κατοικίες που δεν έχουν επανέλθει, με τις λάσπες και τα κατεστραμμένα τοιχία και τα διαλυμένα έπιπλα στις αυλές να κάνουν ακόμη πιο έντονες τις νωπές ακόμη θύμισες της καταστροφής.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του onlarissa.gr:

ΑΘ.Π. – ΦΩΤΟ: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω