‘Ένα ακόμη πολύ σημαντικό έργο για την ασφάλεια των δημοτών της τοπικής κοινότητας Μητρόπολης αλλά και της ευρύτερης περιοχής υλοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην κοινότητα μας.

Για μια ακόμη φορά ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Νούσιος Κωνσταντίνος ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Προέδρου της Τ.Κ Μητρόπολης κ. Κουκουζέλη Βάιου και με τη βοήθεια των τεχνικών υπηρεσιών του, εκπονήθηκε και υλοποιήθηκε η μελέτη για το φωτισμό του κόμβου. Πρόκειται για τη διασταύρωση του Περιφερειακού δρόμου Μητρόπολης με την έξοδο προς την κοινότητα Φράγκου. Ένα σημείο αρκετά επικίνδυνο λόγω κακής ορατότητας, όπου στο παρελθόν σημειώθηκαν αρκετά τροχαία ατυχήματα, εκ των οποίων τα δύο θανατηφόρα.

Εργολάβος της Περιφέρειας τοποθέτησε έξι (6) μεταλλικούς πυλώνες φωτισμού ύψους 9 μέτρων με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Με το άπλετο φως που θα πέσει στο σημείο, και τα ατυχήματα θα αποφευχθούν, αλλά και οι δημότες που έχουν τις οικίες τους στη συγκεκριμένη περιοχή θα αισθάνονται ασφαλείς από διάφορες κακόβουλες ενέργειες. Αυτές οι υποδομές συμβάλλουν στην ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής και κατ’ επέκταση των κατοίκων. Ευελπιστούμε ότι άμεσα η Περιφέρεια Καρδίτσας θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την ρευματοδότηση.

Επιθυμώ από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νούσιο Κωνσταντίνο, καθώς και τον Δ/ντή των τεχνικών υπηρεσιών της Π.Ε Καρδίτσας κ. Κουτρομάνο Δημήτρη για την αμέριστη βοήθεια τους για θέματα που αφορούν την κοινότητα μου.
Υλοποιήθηκε ένα έργο διαχρονικό, ένα έργο που θα σώσει ζωές!!!

 

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Μητρόπολης
Βάιος Κουκουζέλης

e-max.it: your social media marketing partner

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω