Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο σύζυγός της, Στράτος Πατσατζής επέστρεψαν στο σπίτι τους για πρώτη φορά αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο τους.

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της στα social media.

«16/10/24. Καλώς ήρθες αγοράκι μας!!! Σε αγαπώ» έγραψε η Ευαγγελία Συριοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σήμερα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου η Ευαγγελία Συριοπούλου πήρε εξιτήριο, με το μαιευτήριο να δημοσιοποιεί στα social media σχετικές φωτογραφίες από την έξοδο με τον σύζυγό της και τον γιο τους. 

 

«Η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου και ο σύζυγός της, Στράτος Πατσατζής, διανύουν μια περίοδο μεγάλης ευτυχίας, καθώς την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, υποδέχθηκαν το δεύτερο παιδί τους στην Κλινική ΡΕΑ. Η μητέρα και το νεογέννητο αγοράκι είναι σε άριστη κατάσταση, σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό τους, κ. Νικόλαο Σκαρτάδο, και τη μαία τους, Κωνσταντίνα Παπαγγελή. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει το νεογέννητο».

 

 

Περισσότερα Εδω