Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή η προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλελέρ στην κεντρική πλατεία της Νίκαιας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Τσιμούλης χαιρετίζοντας όσους έδωσαν το παρόν και τόνισε ότι η απάντηση στο δίλλημα «τα κέρδη τους ή ζωές μας» οφείλει να είναι το βασικό κριτήριο για τις επιλογές μας τόσο στη ζωή όσο και στην κάλπη.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Θανάσης Αθανασιάδης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι μπροστά μας έχουμε μια κατεξοχήν πολιτική μάχη ενάντια στην ΕΕ, την κυβέρνηση και τα κόμματα της «αντιπολίτευσης» που συνδιαμορφώνουν και υλοποιούν την στρατηγική του «κόστους – οφέλους». Τις καταστροφικές συνέπειες αυτής της πολιτικής βιώνει τις τελευταίες μέρες ο λαός και στις τέσσερις Περιφερειακές ενότητες της Θεσσαλίας μετρώντας νεκρούς, αγνοούμενους και ξεσπιτωμένους.

Στη συνέχεια το λόγο πήγε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Σταμουλάκης ο οποίος άσκησε έντονη κριτική στην απερχόμενη Δημοτική αρχή Νασιακόπουλου. Ανέδειξε την πολιτική ταύτιση της με την κεντρική εξουσία, που προωθεί τη λογική της διαχείρισης, χωρίς καμία πρόθεση διεκδίκησης των απαιτούμενων πόρων για την πλήρη κάλυψη των αναγκών προς όφελος των δημοτών. Χαρακτηριστικά είπε ότι «κάθε χρόνο συζητάμε στα δημοτικά συμβούλια προϋπολογισμούς κομμένους και ραμμένους στα πλαίσια των κρατικών προϋπολογισμών που προβλέπουν ότι το 95% των άμεσων και έμμεσων φόρων θα το πληρώνουν τα λαϊκά στρώματα και μόλις με το 5% οι επιχειρηματικοί όμιλοι».

Επισήμανε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση, με την παρουσία της στο Δημοτικό συμβούλιο τα προηγούμενα χρόνια, ήταν ο μόνος συνδυασμός που έφερε τα λαϊκά προβλήματα στο δημοτικό συμβούλιο, και στήριξε έμπρακτα όσους αγώνες αναπτύχθηκαν στην περιοχή.

Τέλος, παρουσίασε τις θέσεις τις Λαϊκής Συσπείρωσης, υπογράμμισε ότι το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού έχει ανθρώπους αγωνιστές που όποιος κι αν εκλεγεί θα είναι στο πλάι του λάου και κάλεσε τους δημότες να ψηφίσουν μαζικά Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο και την Περιφέρεια γιατί μόνο ο λαός σώζει το λαό.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω