Τα 4 Δημοτικά Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού του Δήμου Φαρσάλων πραγματοποίησαν από κοινού τη καλοκαιρινή τους γιορτή σε συνεργασία με τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Φαρσάλων.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας, αρχικά, τα παιδιά δραματοποιήσαν το παραμύθι «Το ατύχημα της Αφρούλας» θέλοντας να περάσουν μηνύματα εθελοντισμού και προσφοράς και να αναδείξουν την αξία της αιμοδοσίας.

Στη συνέχεια, τραγούδησαν το τραγούδι «Γίνε εθελοντής αιμοδότης» σχηματίζοντας καρδούλες με τα χεράκια τους. Στη συνέχεια δημιούργησαν μία αφίσα που απεικόνιζε τη διαδικασία της αιμοδοσίας, την οποία δώρισαν στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Φαρσάλων στην επίσκεψη τους στα ΚΑΠΗ κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής υπήρχε έκθεση ζωγραφικής από ζωγραφιές των παιδιών με θέμα την αιμοδοσία. Τα μέλη του Αιμοδοτικού Συλλόγου Φαρσάλων μίλησαν στα παιδιά για την αξία της αιμοδοσίας, τα ενθάρρυναν ώστε στο μέλλον να γίνουν αιμοδότες, απάντησαν στις απορίες των παιδιών και μοίρασαν στους γονείς ενημερωτικά φυλλάδια.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν την κ. Αγάθη Λιάπη μέλος του Δ.Σ του Αιμοδοτικού Συλλόγου Φαρσάλων, την ειδικευμένη νοσηλεύτρια και εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού καθώς και τους γονείς που στήριξαν τη δράση.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω