Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ατρόμητος στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό τον οποίο νίκησε με 3-1 και έστειλε την ομάδα του Αγρινίου να παίξει την παραμονή της στη κατηγορία, στα μπαράζ.

Στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ατρόμητος βρήκε δίχτυα με τον Ραμπέγιο που άνοιξε το σκορ (0-1). Εννιά λεπτά αργότερα (20’) ο Ενσικουλού διπλασίασε τα τέρματα του Ατρόμητου (0-2) που έβαλε από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη.

Ο Ατρόμητος πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 88’ από την άσπρη βούλα με τον Μανούσο στο πέναλτι που είχε κερδίσει ο Γιακουμάκης από την ανατροπή του στην περιοχή από τον Μεντίνα. Με πέναλτι στο 91’ μείωσε ο Παναιτωλικός στο τελικό 3-1 με σκόρεςρ τον Ματσόλα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευστάθιος Γκορτσίλας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπαρμπόσα, Τσότσαλιτς, Εντινγκά, Μεντίνα – Μανούσος, Νάτσος, Θεοδωράκης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μανθάτης (82΄ Μεντίνα), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης (62΄ Καρέλης), Ντάλσιο, Εντινγκά, Ντίας, Μπαρμπόσα, Μεντόσα (41΄ Ματσόλα), Ντουάρτε (62΄ Γιάκολις), Βέργος (62΄ Ταχάρ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Θεοδωράκης (90΄+5 Σάλτας), Γκάλο (68΄ Κωτσόπουλος), Γούτας, Στρούγγης, Γκαλβάο, Ούμπιδες (65΄ Νάτσος), Σάλομον, Μανούσος, Ραμπέγιο (90΄+6 Οικονομίδης), Ενσικουλού (65΄ Νταβιώτης), Γιακουμάκης.

Περισσότερα Εδω