Πλήθος κόσμου συγκέντρωσε το βράδυ της Τρίτης, στο Grecotel Larissa Imperial, το 3ο Real Estate Event της Keller Williams One με τίτλο «Επενδύσεις με Μέλλον».

Επενδυτές, επαγγελματίες του Real Estate κι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση της ηγέτιδας εταιρεία στις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες Real Estate, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν «κάτι από επενδύσεις είτε σε εμπορικά είτε σε οικιστικά ακίνητα» όπως τόνισε ο κ. Κώστας Κουσιώρας, εξηγώντας πως «όλο το concept αφορά επενδύσεις για το μέλλον ή με μέλλον».

Η εκδήλωση περιλάμβανε παρουσιάσεις και συζητήσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά ακινήτων, τις επενδυτικές τάσεις και τις στρατηγικές που διαμορφώνουν ένα βιώσιμο μέλλον. Με θέματα που αφορούν τις επενδύσεις σε ακίνητα, το passive income, την πράσινη ανάπτυξη και τις νέες τεχνολογίες, η ατζέντα της εκδήλωσης προσέφερε ολοκληρωμένη ενημέρωση και ευκαιρίες δικτύωσης.

Ευρεία αποδοχή και ενθουσιασμός των προηγούμενων χρόνων

Η περσινή εκδήλωση αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την αγορά ακινήτων στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον επενδυτών και επαγγελματιών από όλη τη χώρα. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις τρέχουσες τάσεις και στρατηγικές επένδυσης, καθώς και να συζητήσουν με κορυφαίους ειδικούς του κλάδου. Με γνώμονα αυτή την επιτυχία, φέτος η στόχευση τοποθετείται υψηλότερα, προσφέροντας περισσότερη γνώση και καινοτομία στον τομέα του Real Estate.

Μεγάλοι χορηγοί και υποστηρικτές

Η εκδήλωση φέτος πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας ως Μέγας Χορηγός, καθώς και την τράπεζα Eurobank ως χορηγός  στηρίζει τη διοργάνωση. Επιπλέον, την εκδήλωση υποστηρίζουν οι εταιρείες Renko Energy, Θεόνη Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Mercedes-Benz® Βούρδας Α.Ε., Kontogianni Bath and Floor, η Ground Plan, η Μονωτική Καλτσάς, τα έπιπλα ZAKAR_ZAKINOSDESING και άλλες δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω