Την περασμένη Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η 42η Eκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών. Επανεκλέχτηκε καταλαμβάνει τη θέση του Αν. Γεν. Γραμματέα ο πρόεδρος της Συντεχνίας Κρεοπωλών της Λάρισας, κ.  Ευάγγελος Ρίζος.

Ο κ. Ρίζος τόνισε για την εκλογή του: “Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους και και με εμπιστεύτηκαν για το Δ/Σ της ΠΟΚΚ θα είμαι παρών και με δυνατή φωνή με μόνο μέλημα το καλό του κλάδου μας. Δέσμευση μου όλοι μαζί να να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα μας και να βγούμε πιο δυνατοί”.

Στη Γενική Συνέλευση συζητήθηκαν τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν το κλάδο και εν μέσω σύμπνοιας και γόνιμου διαλόγου ελήφθησαν αποφάσεις επ’ αυτών. Στη συνέχεια ακολούθησε η εκλογική διαδικασία από την οποία προέκυψε το ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο που συμφώνησε να εργασθεί με ζήλο για τα θέματα της Ομοσπονδίας μας.

Χαρακτηριστικά εκλέχθηκαν ομόφωνα οι:

Πρόεδρος: Σάββας Κεσίδης

Α΄ Αντιπρόεδρος: Στέφανος Τικέλλης

Β΄ Αντιπρόεδρος: Αντώνης Κανελλόπουλος

Γεν. Γραμματέας: Νικόλαος Κακαφίκας

Αν. Γεν. Γραμματέας: Ευάγγελος Ρίζος

Ταμίας: Διαλεχτή Παυλάκη

Έφορος Δημ. Σχέσεων: Γεώργιος Ψαρρός

Μέλη: Αλέξανδρος Αρβανίτης, Εμμανουήλ Δατσέρης, Αθανάσιος Διαμέλας, Ευθυμίου Θεόδωρος, Κωνσταντίνος Καϊκής, Ευλάμπιος Καλαμπάκας, Θεοφάνης Καμπούρης, Γρηγόρης Κονταξής, Απόστολος Κουντουράς, Μιχαήλ Κυριακόπουλος, Βασίλειος Μπαλατσούκας, Βαλάντης Μπιτόπουλος, Γρηγόρης Μουτεβελής, Ιπποκράτης Πεπονάς, Χρήστος Σκευαράκης, Ταξιάρχης Σούζας, Κωνσταντίνος Τσάτσας, Βασίλειος Φιλόπουλος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω