Επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στη Βρύση Τυρνάβου.

Η φωτιά έχει κάψει πολλά στρέμματα ενώ επιχειρούν στο σημείο πυροσβεστικά οχήματα, υδροφόρα και χωματουργικά του Δήμου Τυρνάβου αλλά και του Δήμου Λαρισαίων καθώς και εναέρια μέσα.

Στην μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Βρύση Τυρνάβου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ Στέλιος Τσικριτσής και η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κα Μαρία Γαλλιού.

Λόγω τις κρισιμότητας της κατάστασης δεν έλειψε από το σημείο ο Δήμαρχος Τυρνάβου ο οποίος φρόντισε να συνδράμει με όποιον τρόπο μπορούσε στην κατάσβεση. Στην ίδια θέση και η κα Γαλλιού που έφτασε άμεσα στην περιοχή για να βοηθήσει.

Η κα Γαλλιού δήλωσε: “Η περιφέρεια Θεσσαλίας έχει θέσει εξ αρχής ως πρωταρχικό της στόχο την δημιουργία ενός μηχανισμού πολιτικής προστασίας με βάσει τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Και αυτή τη χρονιά γινόμαστε μάρτυρες ενός φαινομένου που πλήττει την καρδιά της Περιφέρειας μας όπως εκείνο των πυρκαγιών. Σήμερα η Περιφέρεια Θεσσαλίας έστειλε μια υδροφόρα σε απόλυτη συνεργασία με τον Δήμο Τυρνάβου και την Πυροσβεστική. Ωστόσο πρέπει να αυξηθεί υπέρμετρα η ατομική ευθύνη των συμπολιτών μας ώστε να αποτραπούνε τέτοιου είδους γεγονότα”.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: tirnavospress.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω