Τον τρόμο φέρεται να σκορπά ένας άνδρας περίπου 40 ετών που κυκλοφορεί με ένα ποδήλατο σε συνοικίες της Λάρισας και συγκεκριμένα μεταξύ της Χαραυγής και της Ανθούπολης.

Λαρισαία σε ανάρτησή της καταγράφει βίαιο περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή τον εν λόγω άνδρα ο οποίος βάσει των καταγγελλομένων της δημιούργησε πριν δυο ημέρες επεισόδιο σε κατάστημα στην οδό Φαρσάλων με θύμα έναν ηλικιωμένο τον οποίο αφού εξύβρισε και τον έριξε στο έδαφος, άρχισε να προκαλεί ζημιές στο εξωτερικό του καταστήματος όπου βρισκόταν.

Μάλιστα η Λαρισαία τονίζει ότι ειδοποιήθηκε η αστυνομία για το άγριο περιστατικό, ενώ σύμφωνα με την ανάρτηση ο 40χρονος ποδηλάτης συνηθίζει να παριστάνει τον «νταή» πυκνά συχνά στην συγκεκριμένη περιοχή.

Δείτε τα όσα αναρτήθηκαν στα social media:

«Σήμερα έγινα μάρτυρας ενός άσχημου περιστατικού νωρίς το πρωί. Και βάζω αυτή τη δημοσίευση μήπως και κατά τύχη γνωρίζει κάποια από εσάς στην περιοχή της Χαραυγής ή της Ανθούπολης ένα τύπο γύρω στα 40 που κυκλοφορεί με ποδήλατο και έχει μούσια πολύ πυκνά και ο οποίος προκαλεί φασαρίες και πουλάει νταηλίκι σε τυχαίους ανθρώπους. Και για να έχετε μία ιδέα του τι έκανε, επιτέθηκε χωρίς λόγο σε ένα ηλικιωμένο κύριο σε ένα μαγαζί επί της Φαρσάλων κοντά στο μεγάλο My market τον έβριζε, του έλεγε ότι θα τον κάψει, έκανε ζημιές σε κάποια πράγματα που βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού και στο τέλος τον έριξε και κάτω. Αφού έκανε όλα αυτά έφυγε με το ποδήλατο. Δεν πρόλαβα να δω που πήγε. Προσπάθησα να βοηθήσω τον ηλικιωμένο που βρισκόταν στο έδαφος. Έχετε υπόψιν σας κάποιον εκεί στην περιοχή που θα μπορούσε να είναι ο ίδιος; Έχει ενημερωθεί η αστυνομία και σκέφτηκα μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε τον κύριο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω