Η Electronet Β.Κ. Καζάνα στηρίζει το πρόγραμμα “Αλλάζω Συσκευή για Επιχειρήσεις” – μια μοναδική ευκαιρία για επιχειρηματίες να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα!

Αντικαταστήστε τώρα τις παλιές σας συσκευές με νέες και πιο αποδοτικές, μειώνοντας τα έξοδά σας και το οικολογικό σας αποτύπωμα!

Oι επιχειρήσεις μπορούν να αντικαταστήσουν κλιματιστικά, ψυγεία, φούρνους, ηλιακούς θερμοσίφωνες και αντλίες θερμότητας, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας και υψηλότερη απόδοση στον εξοπλισμό τους.

Η εγκατάσταση γίνεται από τους επαγγελματίες της Electronet Β.Κ. Καζάνα, διασφαλίζοντας ότι όλα γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προγράμματος!

Για να κάνετε αίτηση, μπορείτε να συνδεθείτε στην επίσημη πλατφόρμα μέσω TaxisNet. Εάν όμως θέλετε να απλοποιήσετε τη διαδικασία, η Electronet Β.Κ. Καζάνα είναι εδώ για να σας βοηθήσει – επισκεφθείτε το κατάστημα στη Διονύσου 10 & Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ στη Λάρισα, και κάντε την αίτησή σας μαζί με τους έμπειρους πωλητές της Electronet Β.Κ.Καζάνα!

Με τις εξειδικευμένες γνώσεις των πωλητών και τη δυνατότητα πληρωμής σε έως και 48 δόσεις, η Electronet Β.Κ. Καζάνα παραμένει ο Νο1 προορισμός για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες του προγράμματος και να εξοικονομήσουν με έξυπνο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2410 536631.

Electronet Β.Κ. Καζάνα – Εκεί όπου η εξοικονόμηση γίνεται ευκαιρία!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω