«Η σημερινή επέτειος δεν είναι απλώς μια αναφορά στο παρελθόν. Είναι μια ημέρα ευθύνης. Ευθύνης να αγωνιστούμε με θάρρος και αποφασιστικότητα, για να αντιμετωπίσουμε τα σύγχρονα προβλήματα και να οδηγήσουμε τη Λάρισα σε ένα ευοίωνο μέλλον, προσανατολισμένο σταθερά στο στρατηγικό ρόλο της πόλης μας, ως κέντρο της αγροτικής και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη δήλωση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χρήστου Κέλλα, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 80 χρόνια από την απελευθέρωση της Λάρισας από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, που διοργάνωσε ο Δήμος Λαρισαίων.

Ο κ. Κέλλας, ο οποίος ήταν και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις, αναφέρθηκε στις σημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο νομός και η Θεσσαλία, γενικότερα, τονίζοντας:

«Ιδίως στους σημερινούς δύσκολους καιρούς, μετά τις σκληρές δοκιμασίες της Λάρισας και της Θεσσαλίας μας από την κλιματική κρίση, που προξένησε προβλήματα στις υποδομές, την οικονομία και την καθημερινότητα των πολιτών, αντλούμε δύναμη από την ιστορία μας και παραμένουμε προσηλωμένοι στην πρόοδο και την ευημερία της κοινωνίας μας.

Ως κυβέρνηση, εργαζόμαστε αδιάκοπα για την ανάταξη της περιοχής μας, με σχέδιο και συντονισμένες δράσεις, ώστε η Λάρισα και η Θεσσαλία να συνεχίσουν να αναπτύσσονται, θωρακισμένες κι ανθεκτικές σε πιθανές μελλοντικές προκλήσεις.

Με πνεύμα συνεργασίας κι αλληλεγγύης αλλά και τη δύναμη της παράδοσης κοιτάμε μπροστά!

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Ζήτω η Λάρισα, ζήτω η Ελλάδα!»

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω