Για την ίδρυση μικρομεσαίων και τουριστικών επιχειρήσεων ενημερώθηκαν και συζήτησαν σήμερα, απόγευμα Τετάρτης, στο Επιμελητήριο Λάρισας όσοι παρευρέθηκαν στην ανοικτή εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση των Δράσεων του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»: «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων», «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», που συνδιοργάνωσε σε συνεργασία με την ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ.

«Είναι μια προσπάθεια που γίνεται για την τόνωση της επιχειρηματικότητας. Θέλουμε οι νέοι να ακολουθήσουν το επιχειρείν, να μπουν στη διαδικασία. Θα είναι για επιδότηση σε ποσοστό 45% και για τις δύο, +10% για πυρόπληκτες, σεισμόπληκτες και πλημμυροπαθείς περιοχές, όπως είμαστε κι εμείς, δηλαδή 55%. Πιστεύω ότι είναι μια καλή προσπάθεια να τονωθεί η επιχειρηματικότητα στις δύσκολες εποχές που ζούμε ένα Θεσσαλία και σαν Λάρισα και θα καλέσουμε τους νέους να αγκαλιάσουν την προσπάθεια και να πιστέψουν στην επιχειρηματικότητα, στο επιχειρείν, γιατί η μόνη διέξοδος είναι αυτή και η προσπάθεια των νέων παιδιών, των νέων μυαλών να δώσουν προστιθέμενη αξία στην οικονομία μας», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσίαση των Δράσεων, ενώ ακολούθησε συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω