Μια πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση λαμβάνει χώρα σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης σε ξενοδοχείο της Λάρισας και την οποία διοργανώνουν ο ΣΕΒ, η ΕΥ Ελλάδος και το ΕΒΕΑ, με την υποστήριξη της Eurobank και των βιομηχανικών συνδέσμων ΣΘΕΒ και ΣΒΘΣΕ, με θέμα: «Ευρωπαϊκές χρηματοδοτικές ευκαιρίες για τον ιδιωτικό τομέα: Εμπειρίες & βέλτιστες πρακτικές.Η εκδήλωση στοχεύει στην ενημέρωση των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τις επενδύσεις που μπορούν να υλοποιήσουν, στο πλαίσιο ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Ομιλητές από την ΕΥ και τη EUROBANK, παρουσιάζουν τα προγράμματα και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και κλάδων ενώ εκπρόσωποι τοπικών φορέων και επιχειρήσεων μεταφέρουν την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους σε αυτά τα προγράμματα. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολουθεί συζήτηση και δικτύωση με τους προσκεκλημένους φορείς και επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Γιώργος Ρουπακιάς τόνισε: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ σε μία εκδήλωση που έχει προκύψει με την συνεργασία κατά κύριο λόγο του ΣΕΒ μαζί με τους δύο περιφερειακούς συνδέσμους. Είναι εκδήλωση πολύ επίκαιρη και αφορά τα αναπτυξιακά εργαλεία που μπορούν να βρουν οι επιχειρήσεις σε μια εποχή όπου δυστυχώς η κυβερνητική πολιτική δεν έχει γρήγορους ρυθμούς ανταπόκρισης, όπου ο αναπτυξιακός νόμος έχει πρωτοφανή καθυστέρηση στην υλοποίησή του.

Είναι σημαντικό οι επιχειρήσεις να βρουν τρόπους και σχήματα με τους οποίους εύκολα, ευέλικτα και άμεσα θα μπορέσουν να χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξή τους. Ελπίζουμε ότι θα είναι κάτι που θα φανεί ενδιαφέρον και ευελπιστούμε να αποτελέσει αφορμή για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής».

Δείτε φωτογραφίες:

Βασίλης Καραλούλης – Φωτο/Βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω