Σε μια νέα βραδινή έξοδο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός που έχει αποδείξει ότι δε μασάει τα λόγια της, σχολίασε το ξέσπασμα του Χρήστου Μάστορα προς τους δημοσιογράφους αλλά ενώ αναφέρθηκε και στις φορές που έχει έρθει η ίδια σε άβολη θέση.

«Δε ξέρω τι έχει γίνει με τον Χρήστο Μάστορα και τους δημοσιογράφους. Ξέρω ότι σέβομαι πάρα πολύ τον Χρήστο, σέβομαι αυτό που έγινε στο Ηρώδειο τις προηγούμενες ημέρες και καλό είναι να μην το πολυκουβεντιάζουμε και να έχουμε σεβασμό.

«Νομίζω ότι η ευγένεια είναι πάνω από όλα. Μπορείς να ρωτήσεις οτιδήποτε κάποιον με ευγένεια και εκείνος να έχει την επιλογή να μην απαντήσει. Πολλές φορές πρόσφατα, κάποιοι άνθρωποι έχουν φτάσει σε σημείο να είναι λίγο παραπάνω πιεστικοί από το επιτρεπτό. Και ο καλλιτέχνης μπορεί να είναι αγενής.

Αυτό έχει να κάνει με τον άνθρωπο και τον χαρακτήρα. Είναι μεμονωμένες οι περιπτώσεις, δε μπορούμε να τους βάζουμε όλους σε ένα τσουβάλι. Ούτε όλους τους δημοσιογράφους τους βάζουμε σε ένα τσουβάλι. Γι’ αυτό μιλάω για ευγένεια και από τη δική μας και από τη δική σας πλευρά. Όλοι τη δουλειά μας κάνουμε.

Τον Χρήστο Μάστορα τον ξέρω αλλά όχι σε ένα προσωπικό επίπεδο που να έχω πάρα πολλές στιγμές να θυμάμαι από εκείνον. Θεωρώ ότι είναι ένα παιδί που είναι ευγενής. Τον σέβομαι, τον συμπαθώ ιδιαίτερα κι εύχομαι να μην έχει γίνει κάτι που δε θα έπρεπε»

Περισσότερα Εδω