Με τον πιο διακριτικό και όμορφο τρόπο στέκεται στο πλευρό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ο Νίκος Συρίγος, με τον οποίο φημολογείται πως η αγαπημένη ερμηνεύτρια είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες.

Μέχρι σήμερα, ούτε η τραγουδίστρια αλλά ούτε και ο δημοσιογράφος έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα, ωστόσο όλα δείχνουν πως οι δυο τους ζουν έναν πολύ όμορφο έρωτα. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους. (Δες εδώ τις φωτογραφίες)

Εκείνη η ημέρα όμως, φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή, καθώς το βράδυ της Δευτέρας 11/6 ο Νίκος Συρίγος βρέθηκε στο θέατρο Άλσος για να απολαύσει την ταλαντούχα ερμηνεύτρια μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στη συναυλία τους.

Τα πράγματα όμως, φαίνεται πως μιλούν από μόνα τους, αφού ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega δεν έχει μάτια για άλλη! Ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος διατηρεί άψογη σχέση με τον πατέρα της Ελεωνόρας, Γιάννη Ζουγανέλη καμάρωσε την αγαπημένη του μαζί με την οικογένειά της.

Δες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω