Με αποκαλυπτική και εξομολογητική διάθεση εμφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 6/10 η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή “Ελένη”.

Μέσα σε όλα, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε και στα “κακά παιδιά”, για τα οποία η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη είχε κάνει λόγο τις προηγούμενες ημέρες μέσα από την εκπομπή της. Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, τη ρώτησε για τους λόγους που δεν προχώρησε σε ονόματα.

Τότε η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε ακριβώς γιατί δεν τους κατονομάζει… 

«Σαφώς και δε θα σου πω ποια είναι τα κακά παιδιά. Και δε θα στα πω γιατί μέχρι να τελειώσει η εκπομπή σου, εγώ θα τσεπώσω 2-3 αγωγές από τα κακά παιδιά. Είναι τέτοιο το πλαίσιο του νόμου, κι αυτό θα πρέπει να το κοιτάξουμε όλοι μας, που αφήνει εντελώς εκτεθειμένο οποιονδήποτε υφίσταται μια συμπεριφορά πέραν της αυταπόδεικτης… Η πίεση της δουλειάς είναι ένα χρυσό χάπι που καταπίνει όποιος θέλει να δικαιολογήσει μια συμπεριφορά μέσα στον εργασιακό χώρο.

Τα κακά παιδιά έχω πάει και τα έχω καρφώσει εκεί που έπρεπε, χωρίς να γίνει τίποτα. Κι αυτό είναι μεγάλο αγκάθι. Όταν ένα κακό παιδί “κουκουλώνεται” δε μπορείς να κάνεις κάτι. Υπάρχουν σε όλες τις δουλειές κακά παιδιά… Έχει σημασία πως θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου, η ποιότητα ενός ανθρώπου φαίνεται και από τον τρόπο που εκφράζεται κανείς» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Περισσότερα Εδω