Στην κοπή της πίτας του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Ελένη Καρακάση το βράδυ της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου, με αφορμή τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του καναλιού Grand Hotel.
Η Ελένη Καρακάση ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ για την εξομολόγηση περί υιοθεσίας ενός παιδιού, στην οποία προχώρησε πρόσφατα.
«Δεν ήταν εξομολόγηση. Δεν είχα ακόμα σκοπό να το συζητήσω, ο Τάσος Ιορδανίδης το ήξερε γιατί έχουμε κοινούς ανθρώπους. Δε θα σας πω όμως παραπάνω, είναι κάτι που ευχόμαστε να γίνει αλλά μπορεί και να μη γίνει. Είναι μία διαδικασία χρονοβόρα, είμαστε καλά, είμαστε ενωμένοι, υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν καλά τη δουλειά τους εκεί. Είμαστε πριν τη μέση» είπε η Ελένη Καρακάση.
Δες το βίντεο από το Happy Day:
«Είμαι στη διαδικασία αυτή, δεν ήθελα να το πω, δεν ζορίζομαι, συγκινούμαι πάρα πολύ. Είναι ένα κομμάτι που υπάρχουν άνθρωποι που σε βοηθούν πάρα πολύ, που δυστυχώς είναι υποστελεχωμένο. Τα πράγματα πάνε αργά γιατί δεν μπορούν να τα κάνουν όλα οι άνθρωποι που τα έχουν αναλάβει και τα κάνουν πολύ καλά. Εγώ τώρα τα μαθαίνω, είναι μια διαδικασία χρονοβόρα που όμως υπάρχουν άνθρωποι που σε βοηθάνε και σε ακούνε, σου μιλάνε και σε καθοδηγούν μπροστά» είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες η ηθοποιός στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» στην ΕΡΤ. (δες εδώ όλο το απόσπασμα)