Το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν μερικές ημέρες ο Άκης Σακελλαρίου με τη μηχανή του, το οποίο τον οδήγησε στο χειρουργείο, είναι και ο λόγος που αναβάλλεται η επικείμενη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Ο ηθοποιός επρόκειτο να συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στη θεατρική παράσταση «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή», μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του δεν θα μπορέσει να προχωρήσει άμεσα σε αυτή.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του θεάτρου αναφέρει,
«Η παραγωγή του Θεάτρου Βρετάνια με λύπη ανακοινώνει ότι η επικείμενη συνεργασία του Άκη Σακελλαρίου με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το ανέβασμα της παράστασης «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» θα πρέπει να αναβληθεί λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχε ο Άκης Σακελλαρίου στις 16 Σεπτεμβρίου 2024.

Το γεγονός αυτό θα τον κρατήσει μακριά από τους αγαπημένους του συνεργάτες και το κοινό. Θα επιστρέψει στην παράσταση όταν το επιτρέψει η εξέλιξη της υγείας του. Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι το συντομότερο δυνατόν!Θα ανακοινωθεί σύντομα η νέα ημερομηνία πρεμιέρας της παράστασης».

Να θυμίσουμε ότι το τροχαίο του ηθοποιού σημειώθηκε επί της Λεωφόρου Συγγρού, όταν καθώς εκείνος κινούνταν σε αυτή με τη μηχανή του, οδηγός λεωφορείου τον παρέσυρε.

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση για το ατύχημα, ο Άκης Σακελλαρίου είχε μιλήσει στο TLIFE αναφέροντας μεταξύ άλλων, «Είμαι καλά δόξα τω Θεώ. Έχει τραυματιστεί το πόδι μου αρκετά. Έχω τρία κατάγματα και μία πολύ σοβαρή ρήξη συνδέσμου. Δεν θα γλυτώσω το χειρουργείο»

Περισσότερα Εδω