Κόλαφος για την γνωστή εταιρεία Skroutz που δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, προκαλούν οι σοβαρές καταγγελίες καταναλωτών για αγορές προϊόντων που δεν έγιναν ποτέ, παρά το γεγονός ότι πληρώθηκαν κανονικά με κάρτα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα που συμπεριλαμβάνονταν στην πλατφόρμα με την επωνυμία 365 SHOP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ αποδείχθηκε απάτη, καθώς έλαβε εκατοντάδες παραγγελίες και από Βολιώτες, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και έβαλε λουκέτο σε μία νύχτα, μη παραδίδοντας ποτέ τα προϊόντα που είχαν παραγγελθεί.

Εκατοντάδες καταναλωτές προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη με κατάθεση μηνύσεων και αγωγών και κατά της SKROUTZ που έκανε ανακατεύθυνση στο site – απάτη, ενώ εκτεθειμένες φαίνονται οι τράπεζες, αφού ακόμα και σήμερα, αρκετές ημέρες μετά δε μπορούν αν διαχειριστούν τις αμφισβητήσεις συναλλαγών που έχουν γίνει με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες, αφήνοντας εκτεθειμένους τους πελάτες τους. Πρόκειται για την ALPHA BANK, την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Eurobank έχει ήδη αποκαταστήσει μέρος των καταγγελόντων με επιστροφή των χρημάτων τους

 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω