Τη συγκινητική στήριξη του κόσμου γνωρίζουν καθημερινά οι «Ασπρες Πεταλούδες», που απευθύνουν έκκληση ενόψει Πάσχα, προς όλους τους πολίτες, φορείς και εταίρους, να συνεχίσουν να υποστηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά, προκειμένου να προσφερθεί ποιότητα ζωής στα 50 παιδιά που ζουν στο Ιδρυμα του Βόλου.

«Η προσφορά των συμπολιτών είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Κάθε μορφής υποστήριξη θα χορηγήσει ανάσα ζωής στο δύσκολο έργο του Ιδρύματος», υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Διαρκής η συνδρομή του κόσμου με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και χρηματικές εισφορές, με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Θανάση Μπακαλιάνο να υπογραμμίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι κάθε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη.

«Εχουν στενέψει οι οικονομικές δυνατότητες και έχουν περιοριστεί οι χρηματικές προσφορές του κόσμου λόγω της πανδημίας. Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια, με πολλές ευχαριστίες στην τοπική κοινωνία που στέκεται στο πλευρό μας τόσα χρόνια. Δεν επιδοτούμαστε από πουθενά, βασιζόμαστε στην αγάπη του κόσμου και όσους μας στηρίζουν», υπογράμμισε.

Λόγω της πανδημίας δεν κατέστη δυνατή, στο μεταξύ, η διοργάνωση του Πασχαλινού μπαζάρ για δεύτερη χρονιά, με τις προσπάθειες για κάλυψη των καθημερινών αναγκών των παιδιών του Ιδρύματος, να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες στην τοπική κοινωνία, ο πρόεδρος του Ιδρύματος ευχήθηκε «καλή Ανάσταση σε όλους, με υγεία», τόνισε ότι «κάθε προσφορά σε χρήματα ή τρόφιμα είναι ευπρόσδεκτη», ενώ υπενθύμισε ότι τηρούνται απαρέγκλιτα τα υγειονομικά μέτρα που έχει ορίσει η πολιτεία, για την ασφάλεια των παιδιών, των εργαζομένων, της διοίκησης και των φίλων του Ιδρύματος «Ασπρες Πεταλούδες».

Περισσότερα Εδω