Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Λάρισας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Optimism -Οδηγός Αισιοδοξίας» και εισηγήτρια την Life Coach Ελένη Ματράκη, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024 στις 19:30, στον πολυχώρο «Φρούριο» (λόφος Φρουρίου-Λάρισα).

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη της θετικής στάσης ζωής και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη αγορά απαραίτητων ειδών σε γυναίκες με Καρκίνο του Μαστού και θα παραδοθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας.

Μέσα από μια ενδυναμωτική ομιλία, η Life Coach Ελένη Ματράκη, θα μας οδηγήσει βήμα-βήμα στο χτίσιμο μιας πιο αισιόδοξης στάσης ζωής και στην ενίσχυση της πίστης στις προσωπικές μας δυνάμεις. Όλα συστατικά για την κατάκτηση της προσωπικής μας ευτυχίας.

Η Ελένη Ματράκη είναι Νομικός, διαπιστευμένη Life Wellness & Business Coach. Κάτοχος πτυχίων Νομικής και Γαλλικής φιλολογίας, των Μεταπτυχιακών : διπλώματος στη Διδακτική των Γλωσσών, διπλώματος στις Γλώσσες και τον Πολιτισμό των Χωρών της Ν.Α. Ευρώπης, ομιλεί πέντε ξένες γλώσσες. Η ενασχόλησή της με το Coaching την οδηγεί στην υποστήριξη ανθρώπων, επιχειρήσεων και οργανισμών για την ανάπτυξη και την κατάκτηση υψηλών επιδόσεων. Συμμετέχει ως Coach και Mentor σε εθελοντικές δράσεις, είναι εισηγήτρια σε TEDx και συνιδρύτρια του «Ινστιτούτου Πρόληψης και Ανάπτυξης» (IPD) ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού ο οποίος με τις δράσεις του προωθεί την αντίληψη πρόληψης, προσωπικής ανάπτυξης στην επαγγελματική και κοινωνική ζωή.

Προσκλήσεις για την εκδήλωση διατίθενται, στην τιμή των 15 ευρώ, από τα σημεία:

-Παπαχατζής home, Κούμα 22 Λάρισα

-Effilal Travel, Ι.Δραγούμη 6 Λάρισα

-Βιβλιοπωλείο «Άνεμος», Κύπρου 47 Λάρισα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω