Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα η συνοικία της Φιλιππούπολης γιορτάζει την Αγία Τριάδα. Σήμερα, ανήμερα το Αγίου Πνεύματος, οι πανηγυρικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την τέλεση της Θείας λειτουργίας το πρωί και τον μεθεόρτιο εσπερινό το απόγευμα, παρουσία εκατοντάδων Λαρισαίων πιστών.

Στην πλατεία της Φιλιππούπολης ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα της Εξωραϊστικής Μορφωτικής Λέσχης Φιλιππούπολης, ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με γλέντι από τη δημοτική ορχήστρα του Κώστα Δεδούση προσφέροντας άπειρη διασκέδαση στους παρευρισκόμενους.

Το παρών έδωσαν ο βουλευτής Λάρισας Ν.Δ. κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, οι αντιδήμαρχοι κα Ρίτα Απρίλη και κ. Θάνος Αδαμόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Παπαποστόλου, η πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Λάρισας κα Φανή Καλοκαιρινού.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω