Ώρες απίστευτης αγωνίας βίωσε μία Λαρισαία επιβάτης του «Express Skiathos», που για δύο ολόκληρες ημέρες λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι Γλώσσας της Σκοπέλου ταλαιπωρώντας 400 περίπου άτομα, τα οποία ήταν να ταξιδέψουν προς Βόλο.

«Μπήκαμε στο πλοίο την Τρίτη, στις 2 μεσημέρι. Ενώ ήταν να ξεκινήσουμε από το λιμάνι της Σκοπέλου, επιβιβαστήκαμε από το λιμάνι του Αγνώντα. Ωστόσο, λόγω της κακοκαιρίας το πλοίο μπάρκαρε στη Γλώσσα. Μέχρι τις 9 το βράδυ ήμασταν εγκλωβισμένοι εντός του πλοίου» λέει στο onlarissa.gr η νεαρή γυναίκα περιγράφοντας τις πρώτες στιγμές αυτού του μαρτυρικού ταξιδιού.

Βέβαια, όπως αναφέρει η ίδια, τα πράματα δεν έγιναν ευκολότερα όταν άνοιξε ο καταπέλτης του πλοίου. «Μας έδωσαν τηλέφωνα για καταλύματα στην περίπτωση που θέλαμε να διανυκτερεύσουμε. Τα δωμάτια ήταν ακριβά, πάνω από 80 ευρώ το ένα βράδυ. Πολλές παρέες και οικογένειες προτίμησαν να ανέβουν ξανά στο πλοίο» αναφέρει.

«Την Τετάρτη κάποιοι έκαναν check out. Για τους υπόλοιπους η κατάσταση ήταν ίδια. Δύο ημέρες εγκλωβισμένοι και δεν μας είχαν προσφέρει τίποτα. Ούτε ένα νερό, ούτε ένα σεντόνι. Ακόμη και το wifi ήταν επί πληρωμή» καταγγέλλει αγανακτισμένη η Λαρισαία, απορώντας «πώς μας επιβίβασαν ενώ γνώριζαν την κατάσταση του καιρού;».

Πριν από λίγες ώρες, στις 3 το μεσημέρι συγκεκριμένα, το πλοίο ξεμπάρκαρε και κατευθύνεται προς Σκιάθο, ενώ από οι επιβάτες θα αποβιβαστούν τελικά στον Άγιο Κωνσταντίνο Λαμίας. Το ταξίδι αναμένεται να διαρκέσει 4,5 ώρες.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω