Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε στο «Πρωινό Σου Σου» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο για τα νεανικά της χρόνια στη Σουηδία, τον ρατσισμό που βίωσε αλλά και την πορεία της στην Ελλάδα. 

«Στη Σουηδία βίωσα κυρίως ρατσισμό και… ταξισμό. Δηλαδή, η κοινωνική μου τάξη εκεί που μεγάλωσα υπήρξε φτώχεια, μας υποτιμούσαν όλους εμάς.

Δεν με σεβότανε, εγώ ήμουν από μια οικογένεια που δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, καθαρίζανε γραφεία. Βίωσα ρατσισμό γιατί είμαι μεταναστόπουλο, ήμουν ξένη», είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. 

Για τις «επιθέσεις» που δέχτηκε μπαίνοντας στην τηλεόραση: «Δεν είχα συνηθίσει τέτοιες επιθέσεις. Είχα συνηθίσει επιθέσεις από Ναζί και ρατσιστές που θέλανε να με σκοτώσουν, αλλά όχι από τους Έλληνες που τους αγαπώ παθιασμένα», είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

«Ένα από τα μεγαλύτερά μου όνειρα – επειδή είμαι και Πόντια περήφανη, είναι να πάω και να κάνω μια σειρά ντοκιμαντέρ στον Πόντο, να γίνει τόσο όμορφο αυτό για την ιστορία με την Γενοκτονία των Ποντίων», κατέληξε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open. 

Εξωτερική Φωτογραφία: NDP

Περισσότερα Εδω