Η Shaya βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» το Σάββατο 21/9.

Η γνωστή τραγουδίστρια, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με την Τζένη Θεωνά, μίλησε για το bullying που έχει βιώσει στο παρελθόν.

«Στα 12 ήρθα στην Ελλάδα. Υπήρχε ευγένεια, ήμουν πάντα η πιο διαφορετική. Όπως καταλαβαίνω κι από το παιδί μου, τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν από χρώματα και διαφορές. Αυτό έρχεται πιο μετά στην πορεία. Νομίζω ότι τη Δ’ Δημοτικού άρχισαν να σχολιάζουν και κάποια παιδιά έλεγαν: “η μαύρη, δεν την κάνουμε παρέα”», είπε αρχικά η Shaya.

«Γενικά υπάρχει. Υπάρχει και το bullying. Δεν είναι μόνο το χρώμα, αλλά σε ό,τι μπορεί να νιώσει κανείς ότι είναι διαφορετικός ο άλλος. Γενικά η διαφορετικότητα δεν μου αρέσει σαν λέξη όταν αφορά ανθρώπους. Εγώ θα έλεγα ότι είμαστε μοναδικοί. Υπήρξε στιγμή που ένιωσα ότι δεν ταιριάζω πουθενά», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Οι γονείς μου με βοήθησαν πολύ σε αυτό και το γεγονός ότι είχα έναν πατέρα που ήταν λευκός, ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια. Μετά πήγαινα από την άλλη μεριά που ήταν πιο σκούροι από εμένα γιατί εγώ είμαι μία μίξη. Έχω εικόνες ότι είμαστε όλοι οι ίδιοι, αλλά μπορεί να αλλάζουν οι νοοτροπίες της κάθε πλευράς. Το πήρα σαν θετικό γιατί με βοήθησε να καταλαβαίνω διάφορες νοοτροπίες. Έτσι, όπως έχει πάει η ζωή μου, μού έχει λειτουργήσει μόνο θετικά», σημείωσε η Shaya.

Όσον αφορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λίγο πριν μείνει έγκυος, η Shaya αποκάλυψε: «Ο Θοδωρής ήθελε πάρα πολύ να κάνει παιδί και εμένα ήταν ο πρώτος άντρας που μου έβγαλε κάτι τέτοιο. Άργησα να κάνω παιδί σε σχέση με άλλες γυναίκες και τότε μου είχε δημιουργηθεί και ένα γυναικολογικό πρόβλημα. Τυχαίνει ένας από τους θείους του Θοδωρή να είναι ένας από τους καλύτερους γυναικολόγους της Ευρώπης. Όλοι οι γιατροί που πήγα μου έλεγαν ότι δεν μπορούν να σώσουν τη μήτρα μου. Το παιδί μας ήταν να γεννηθεί».

«Με σόκαρε πάρα πολύ όλο αυτό. Σκεφτόμουν πως γίνεται να ήρθε ο κατάλληλος άνθρωπος, η κατάλληλη συνθήκη και να μην μπορώ να κάνω παιδί. Όταν είπα στον Θοδωρή ότι είμαι έγκυος πέταξε από τη χαρά του», συμπλήρωσε η Shaya.

 

 

Περισσότερα Εδω