«Στις 21 Μαϊου, είναι η ευκαιρία να δώσουμε την απάντησή μας, για τις ξέφρενες τιμές των προϊόντων, το υπέρογκο κόστος της ενέργειας, την φτωχοποίηση των νοικοκυριών, την ακριβή παιδεία και υγεία, την ανεργία, την αδιαφορία στον πρωτογενή τομέα, την αφαίμαξη των επιχειρήσεων με δυσβάσταχτους φόρους, την «αρπαγή» της πρώτης κατοικίας, την έλλειψη κοινωνικού κράτους, την έλλειψη κράτους δικαιοσύνης» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του νομού Λάρισας, με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Άκης Νασιώκας.

Από τα χωριά, Πουρνάρι, Μακρυχώρι, Ελάτεια, Αμπελάκια και Παραπόταμο, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του στον Λάρισας, ο κ. Νασιώκας, απηύθυνε κάλεσμα στήριξης στο ΠΑΣΟΚ, κάλεσμα «για να διεκδικήσει ο ελληνικός λαός καλύτερες συνθήκες ζωής».

Ο υποψήφιος βουλευτής, τόνισε πως «περισσότερο από ποτέ άλλοτε στη χώρα, απαιτούνται μια σειρά τολμηρών αλλαγών, που θα μας οδηγήσουν με ασφάλεια και σταθερότητα στο μέλλον.

Σπάζοντας τα δεσμά που την καθήλωσαν σε μια διαρκή παρακμή.

Αυτές οι αλλαγές θα γίνουν μαζί με την κοινωνία, με σεβασμό στις αξίες της δημοκρατίας,

Πρέπει να βάλουμε φρένο στην ανασφάλεια που δημιουργεί το έδαφος για συντηρητικές και αυταρχικές πολιτικές.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε μια ανθεκτική και βιώσιμη ανάπτυξη, στο τόπο μας.

Ο νομός Λάρισας έχει τις δυνατότητες και πρέπει να εκμεταλλευτεί τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, αλλά απαιτείται και η προϋπόθεση της στήριξης του κράτους για να τα καταφέρει».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω