Η Αθηνά Οικονομάκου με συνέντευξή της στο περιοδικό In Style και στην Ξένια Ιωάννου μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της, τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, την μητρότητα αλλά και τον νέο της σύντροφο, Μπρούνο Τσερέλα.

Σε σε τρομάζει η δημοσιότητα;

Πλέον όχι. Την έχω αποδεχτεί αν συνεχίσει στη ζωή μου να με ταράζει και να με ταλαιπωρεί, πρέπει να αλλάξω επάγγελμα. Και, όπως ξαναείπα, εγώ θέλω να κάνω αυτά που μου αρέσουν.

Και επειδή η δουλειά μου μου αρέσει, ο μόνος τρόπος να επιβιώσω μέσα σ’ αυτό και να το ευχαριστιέμαι πλήρως και σε όλα τα επίπεδα, ήταν αποδεκτό κι αυτό το κομμάτι. Το οποίο δεν θα σου έλεγα ότι θα ήταν η επιλογή μου, σε περίπτωση που μπορούσα να αποφασίσω αν θα υπήρχε ή όχι, αλλά φυσικά έχει και τα θετικά του αυτό, μην τρελαθούμε κιόλας. Δεν είναι και τόσο άσχημο να σε βλέπουν στο δρόμο και να σε χαιρετάνε, να σ’ αγκαλιάζουν, να σου μιλάνε όμορφα, να σου χαμογελάνε, να σου ζητάνε να βγάλεις φωτογραφίες. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι άσχημο…

Είσαι καλά; Είσαι ευτυχισμένη;

Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι πολύ ευτυχισμένη και απόλυτα συνειδητοποιημένη για τις αποφάσεις και τις επιλογές μου.

Ο σύντροφος σου μένει στην Ιταλία δε σε δυσκολεύει η απόσταση;

Προς το παρόν δεν με έχει δυσκολέψει. Και πιστεύω ότι επειδή υπάρχει μεγάλη διάθεση και θέληση στο να προσπερνάμε τα προβλήματα με πολύ θετικό τρόπο, προς το παρόν εκτιμώ τα οφέλη της απόστασης. Δε με δυσκολεύει, ούτε με αγχώνει, καθόλου.

Πες μου ένα χαρακτηριστικό του συντρόφου σου που αγαπάς πάρα πολύ.

Ότι είναι κι αυτός πολύ καλός άνθρωπος. Νομίζω ότι αυτή είναι η βασική μας σύνδεση.

Περισσότερα Εδω