Η Μαρινέλλα, σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν, νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του «Υγεία», μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Πολλοί συνάδελφοι και φίλοι της μεγάλης κυρίας του τραγουδιού, στέλνουν ευχές για γρήγορη ανάρρωση. Η Ελένη Δήμου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και  αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πως αυτή η δυσάρεστη είδηση είναι αλήθεια.  

«Τη Μαρινέλλα τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Τη γνωρίζω σαν άνθρωπο, σαν φίλη, σαν συνεργάτη, σαν τραγουδίστρια. Όλο αυτό το πράγμα που αποπνέει η Μαρινέλλα… Είναι μια σπουδαία, σπουδαία σε όλα της! Λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ, πραγματικά πάρα πολύ. Έχω σοκαριστεί και εγώ, όπως όλοι μας.

Δεν ήμουν στο Ηρώδειο γιατί ήμουν εκτός Αθηνών. Ο σύζυγός μου μου μετέφερε την είδηση. Πραγματικά σοκαρίστηκα και είπα «δεν είναι δυνατόν»! Δεν το πίστευα. Είδα και εγώ το βίντεο, δυστυχώς, για να σιγουρευτώ ότι πραγματικά ισχύει, γιατί στην εποχή μας και με το AI (Αrtificial intelligence), όλα μπορούν να συμβαίνουν και ήθελα να είμαι σίγουρη. Δεν σας κρύβω ότι πραγματικά έχω σοκαριστεί.

Οι ευχές όλων μας είναι να το ξεπεράσει. Είναι πολύ εγωιστικό να ζητάμε από την Μαρινέλλα να παραμείνει αρχηγός και δυναμική και να ξαναγυρίσει το τραγούδι. Εάν της το επιτρέπει υγεία της, όχι για τα δικά μας θέλω, γιατί η ίδια έχει ανθρώπους που την αγαπάνε, έχει κόρη έχει εγγόνι, έχει τους συγγενείς της. Πρώτα απ’ όλα να είναι καλά και ας αφήσουμε το «να γυρίσει, να την ξαναδούμε». Να την ξαναδούμε να έχει υγεία» δήλωσε

Δες τις δηλώσεις της Ελένης Δήμου για τη Μαρινέλλα

Περισσότερα Εδω