Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης 25/9 η Μαρινέλλα λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών προκαλώντας σοκ. Η είδηση έκανε πολύ γρήγορα το γύρο των Μέσων με σύσσωμο τον καλλιτεχνικό χώρο να εύχεται χρόνια πολλά.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε το πρωί της Πέμπτης 26/9 στην εκπομπή Super Κατερίνα, με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια για τη Μαρινέλλα στέλνοντας της ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

«Ενημερώθηκα χθες το βράδυ. Μου τηλεφώνησε μια φίλη μου από τη Λαμία και μου το είπε. Μετά έψαξα και το βρήκα. Είδα εκείνη την εικόνα… Έπαθα σοκ. Δε θα ήθελα μια τέτοια εικόνα να κάνει αυτόν τον κύκλο που έκανε. Ένας μύθος, μια τέτοια γυναίκα 100%, προσηλωμένη σε αυτό που κάνει τόσα χρόνια με τόση αγάπη. Μπροστά από όλους.

Έδινε συμβουλές. Έχουν βγει από τα χέρια της καλλιτέχνες που μεσουρανούν στην Ελλάδα. Μεγάλη σχολή. Ένας άνθρωπος 100% επαγγελματίας. Δουλευταρού. Μέχρι τελευταία στιγμή έκανε πρόβες ανεξάντλητες. Πήγαινε σε δασκάλα φωνητικής για να βγει να τραγουδήσει κάπου και να είναι σωστή. Ήταν πάντα ολόσωστη όταν τραγουδούσε.

Όλο αυτό το πράγμα τις τελευταίες ημέρες, η προετοιμασία για το Ηρώδειο, όλο αυτό το άγχος, η υπευθυνότητα, η σωματική κούραση και όλα αυτά, γι’ αυτό κατέρρευσε. Της εύχομαι μέσα από την ψυχή μου καλή και γρήγορη ανάρρωση και να την έχουμε πάλι κοντά μας. Έχουμε ανάγκη από τέτοιους καλλιτέχνες που είναι ο φάρος μας. Είναι σχολή μεγάλη. Περαστικά στο κορίτσι μας, γιατί σαν κορίτσι μας τη βλέπουμε όλοι. Οι καλλιτέχνες αυτοί δε μεγαλώνουν στα μάτια μας. Τους χρειαζόμαστε και είναι το φως στα μάτια μας» ήταν τα λόγια του Λευτέρη Πανταζή.

Περισσότερα Εδω