Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» την Πέμπτη 19/9.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τη Φαίη Σκορδά, η ηθοποιός μίλησε για την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, αλλά και για κοινά στοιχεία που έχει με τον αείμνηστο πατέρα της, Τόλη Βοσκόπουλο. 

«Βλέπω στην Μαρία πολύ τον μπαμπά της. Του μοιάζει και εξωτερικά, αλλά και σε σημεία του χαρακτήρα του, στη φαντασία του, στη δημιουργικότητα, την εσωτερική δύναμη. Ο Τόλης ήταν τόσο δυνατός εσωτερικά όσο κι αν ήταν συναισθηματικός. Έτσι και η Μαρία, νομίζω έχει αυτό το κράμα», είπε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

Η Άντζελα Γκερέκου συνέχισε: «Από εμένα, έχει την επιμονή και το πείσμα μου. Η Μαρία έχει τα δικά της φτερά. Πιστεύω στα παιδιά μας πρέπει να δίνουμε ρίζες και φτερά, για να πάνε όπου θέλουν εκείνα. Η Μαρία είχε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Τόλη, τον άκουγε. Είναι σαν οδηγός μέσα στο μυαλό της. Είναι μία νέα γυναίκα 23 χρονών, οπότε όλα αυτά που την αφορούν μπορεί να τα αναλύσει εκείνη την κατάλληλη στιγμή».

Για την πολιτική η Άντζελα Γκερέκου ανέφερε: «Ο τουρισμός δεν είναι μόνο το καλοκαίρι, κάνουμε καμπάνιες και για τον χειμώνα. Χρειαζόμαστε ανάπτυξη του υπαίθριου τουρισμού, των ορεινών μας χωριών, δεν είναι μόνο τα νησιά μας».

Λίγο πριν την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου της «Γης της Ελιάς», η Άντζελα Γκερέκου αναφέρθηκε σε όσα αγαπάει στον ρόλο της στην σειρά λέγοντας: «Η Αθηνά είναι μία γυναίκα που παρ’ όλες τις δυσκολίες και τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή της, στέκεται ξανά και ξανά στα πόδια της. Είναι μία δυναμική γυναίκα, που δεν έχει χάσει την ανθρωπιά της. Της συγχώρεσα πολλά από αυτά που έκανε στο παρελθόν όταν έμαθα τα τραύματά της».

Όλη η συνέντευξη παρακάτω:

Περισσότερα Εδω