Τη στάση του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στους δημοσιογράφους και το «κυνηγητό» για τις δηλώσεις του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η πρωινή παρέα της Φαίης Σκορδά στο Mega.

«Θα πατήσετε κόσμο… Θα εκτιμούσα ότι είχα τη δυνατότητα να περάσω ανάμεσά σας… Θα γίνει ατύχημα παιδιά, σας παρακαλώ! Όταν έχω να πω κάτι θα το πω», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα επικοινωνιακά, είτε είναι πολιτικός, είτε ηθοποιός να αλλάζει την τακτική του και κάποιες στιγμές να μη θέλει να μιλήσει», σχολίασε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Είναι ευγένεια και δεν έχει να κάνει με το εάν είσαι πολιτικός ή όχι, είναι στη φύση του ανθρώπου να σταματήσεις, να πιάσεις τους δημοσιογράφους και να τους πεις: “παιδιά, σήμερα δεν θέλω να μιλήσω, θέλω να το σεβαστείτε, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε, θέλω να με αφήσετε να προχωρήσω” και θα κάνανε όλοι πίσω», πρόσθεσε η παρουσιάστρια για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Το να περπατάς και να σε κυνηγάνε από πίσω και να ειρωνεύεσαι “αν θα πέσετε και εγώ δεν θα πέσω”, αυτό είναι σαν να συνεχίζει το προηγούμενο ακριβώς και με τον χειρότερο τρόπο. Γίνεται και αγενής για εμένα», ήταν τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για την στάση του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στους δημοσιογράφους.

 

 

Περισσότερα Εδω