Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο, Χριστίνα Κοχλατζή παραχώρησε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Η γνωστή δημοσιογράφος, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για την μονογονεϊκή οικογένειά της, την κόρη της, αλλά και την απόφασή της να αλλάξει κλάδο στην καριέρα της και να μεταφερθεί στην ψυχαγωγία.

«Ήταν μια αλλαγή που ήθελα να κάνω και ήταν κάτι που σκεφτόμουν εδώ και επτά χρόνια περίπου, απλώς ήθελα πάρα πολύ η κόρη μου να μπει στο πανεπιστήμιο, να γίνει φοιτήτρια, ώστε εγώ ως μαμά που ήμουν μια μονογονεϊκή οικογένεια, να αισθανθώ ότι έχω καλύψει τις υποχρεώσεις μου ως μαμά και από εκεί και πέρα να μπορώ να αφεθώ και να κάνω διαφορετικά πράγματα», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Και συνέχισε: «Ήρθε η πανδημία, πήρα πολλές καινούργιες εμπειρίες, καταξιώθηκα και στο ιατρικό ρεπορτάζ και ευχαριστώ πάρα πολύ και τον κόσμο σε αυτό. Ο κόσμος κρεμόταν από τα χείλη των συντακτών και εμείς από των ειδικών».

Σχετικά με την απόφασή της να ασχοληθεί με την ψυχαγωγία, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου ανέφερε: «Η ιδέα του να είμαι σε πάνελ μου άρεσε, απλά δεν είχε έρθει το σωστό timing. Δέχτηκα την κατάλληλη πρόταση από τα σωστά πρόσωπα. Η Κατερίνα είναι μια πολύ επιτυχημένη γυναίκα που έχει δώσει το στίγμα της, είναι μια ομάδα, που κάνοντας δύο εβδομάδες προετοιμασία, συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ στοχοπροσηλωμένη στην πρωτιά και στον πρωταθλητισμό και είναι ο Θέμης Μάλλης, πίσω από όλη αυτή την ομάδα, ο οποίος ήταν ο αρχισυντάκτης μου στο Star για πολλά χρόνια. Όταν μου έκανε την πρόταση το σκέφτηκα και δεν άργησα να την αποδεχτώ».

Περισσότερα Εδω