Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας στο «Πρωινό» και στη Φάιη Φώτου. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Απόστολο Γκλέτσο, τους Λιγνάδη – Φιλιππίδη, τον Λάκη Λαζόπουλο, τη φαρμακευτική αγωγή που παίρνει και τη νέα του σχέση.

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει κάνει πολλά περισσότερα στη ζωή του από ό,τι θα μπορούσε να κάνει. Από τότε που ξεκίνησε, πώς έγινε ηθοποιός, ποιες ήταν οι κοινωνικές του σχέσεις, ποιες ήταν οι κοινωνικές στενές του σχέσεις. Έφτασε στο ταβάνι όταν έγινε δήμαρχος Στυλίδας. Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν είναι το πρόσωπο που μπορεί να οδηγήσει ένα κόμμα στην εξουσία».

Σε άλλο σημείο, ο Αλέξης Κούγιας ρωτήθηκε για τη σάτιρα. «Επί 8 χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος μου έκανε μπούλινγκ γιατί πουλάω. Εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου εις βάρος μου και γι’ αυτό είμαστε στα δικαστήρια».

Αναφορικά με την περιπέτεια υγείας του, ο Αλέξης Κούγιας εξομολογήθηκε: «Άλλαξα τη θεραπεία μου, έκοψα την κορτιζόνη και λόγω αυτού χάνω κιλά».

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ποινικολόγος τους τελευταίους 8 μήνες είναι ερωτευμένος και βρίσκεται σε νέα σχέση. 

Δες το βίντεο:

Περισσότερα Εδω