Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα με το Λαύριο (20:00), για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως δύο ακόμη μέλη της ομάδας προσβλήθηκαν από κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, θετικά στον κορονοϊό βρέθηκαν ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου και ένα του αγωνιστικού τμήματος των «πρασίνων». Ο Παναθηναϊκός μετρούσε ήδη δύο κρούσματα κορονοϊού πριν τον τελευταίο έλεγχο που διενεργήθηκε.

Στη σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρεται: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου και του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στoν COVID-19, έπειτα από τον τακτικό έλεγχο που διενεργήθηκε. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων».

Στο μεταξύ, θετικός στην Covid-19 βρέθηκε παίκτης και του Απόλλωνα Πατρών.

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής της Basket League, ΕΣΑΚΕ, αναφέρει: «Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην ΚΑΕ Απόλλωνας Πάτρας Oscar διαγνώστηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού σε αθλητή. Η ομάδα του Απόλλωνα Oscar βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ»

Περισσότερα Εδω