Το παράρτημα της Γιάννουλης που υπάγεται στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι της Δευτέρας η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μιχαηλίδου.

Να σημειωθεί πως η εν λόγω επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της καμπάνιας ”race for autism” που αποσκοπεί στον περιορισμό των διακρίσεων προς τα άτομα με αυτισμό, αλλά και τις οικογένειές τους.

Η κα Μηχαηλίδου σημείωσε πως διασφαλίστηκε το απαραίτητο προσωπικό στις δομές πρόνοιας μετά την έγκριση νέων θέσεων εργασίας, καθώς εγκρίθηκαν 360 μόνιμες θέσεις στις Δομές Κοινωνικής Πρόνοιας.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Κέντρου Πρόνοιας Περιφέρειας  Θεσσαλίας κα Δήμητρα Παππά, υπογράμμισε την σημαντικότητα του προγράμματος «race for autism» το οποίο θα διαρκέσει όλο τον τρέχοντα μήνα Απρίλιο.

Στην επίσκεψη ήταν παρόντες οι βουλευτές Λάρισας της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας και κα Στέλλα Μπίζιου, ενώ η κα Μιχαηλίδου συνομίλησε και με την πρόεδρο του Κέντρου Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας κυρία Δήμητρα Παππά.

Δείτε τα βίντεο με τις αναλυτικές δηλώσεις:

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Φώτης Τεγόπουλος / Φωτό – βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω