Το 9ο Γυμνάσιο Λάρισας με χαρά αποδέχθηκε μία γενναιόδωρη και μοναδική σε σημασία δωρεά ενός απινιδωτή. Η πράξη αυτή αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη της ευαισθησίας και της αφοσίωσης στο συνάνθρωπο από μέρους συναδέλφου του σχολείου μας στη μνήμη προσφιλών προσώπων . Η συγκεκριμένη συσκευή απινιδωτή θα φυλάσσεται στο σχολικό συγκρότημα αλλά θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη να χρησιμοποιηθεί προς όφελος της σχολικής κοινότητας όταν παραστεί ανάγκη για την υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής.

Ευχαριστούμε γι’ αυτή τη συγκινητική και βαθιά ανθρώπινη χειρονομία που εκφράζει το ενδιαφέρον του για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας και αναβαθμίζει την παροχή της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Ο απινιδωτής θα βρίσκεται στον χώρο του Σχολείου και θα είναι προσβάσιμος για την κάλυψη όλων των έκτακτων αναγκών τόσο για το εκπαιδευτικό , διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό, που εργάζεται στο Σχολείο, όσο και για οποιαδήποτε άλλη έκτακτη περίσταση χρειαστεί. Το προσεχές διάστημα προγραμματίζεται εκπαίδευση στη χρήση του απινιδωτή.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω