Σε ανακοίνωση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ του νομού Λάρισας για τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ, επισημαίνονται τα εξής:

“Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, οι Δημόσιοι Υπάλληλοι του νομού Λάρισας συμμετείχαν δυναμικά στο συλλαλητήριο όλων των εργατικών Συνδικάτων (ΑΔΕΔΥ –ΓΣΕΕ) που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της 86ης ΔΕΘ.

Η κινητοποίηση που διοργανώθηκε από το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ ν. Λάρισας, έθεσε, για μία ακόμη φορά, συνδικαλιστές και εργαζόμενους σε αγωνιστική ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κάθε αντεργατικής πολιτικής.

Δεν σταματάμε να διεκδικούμε: αυξήσεις στους μισθούς μας τουλάχιστον ίσες με την αύξηση του πληθωρισμού, κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, ξεπάγωμα της διετίας 2016 – 17, αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ, επαναφορά 13ου – 14ου μισθού, αύξηση και επέκταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, στήριξη του ΕΣΥ με γενναία χρηματοδότηση, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας και στα σχολεία, μείωση του αριθμού των μαθητών στο 1:15, κατάργηση του Νόμου Χατζηδάκη (Ν4808/21) για τα εργασιακά, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να καλυφθούν τα χιλιάδες οργανικά κενά που υπάρχουν στο Δημόσιο.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω