Η 4ηΤΟΜΥ Αμπελοκήπων Λάρισας σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας , υλοποίησε την Τρίτη 19/12/2023 δράση με θέμα την ενημέρωση για τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας στους υπαλλήλους του ΚΤΕΛ Λάρισας καθώς και σε πολίτες της ευρύτερης περιοχής των Αμπελοκήπων.

Οι επαγγελματίες υγείας της δομής ενημέρωσαν για τη σημασία και τη σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας, τόνισαν την αναγκαιότητα προσέλκυσης νέων αιμοδοτών και της ταυτόχρονης υποστήριξης της σταθερής προσφοράς αίματος από τους ήδη αιμοδότες.

Εν συνεχεία στο χώρο του ΚΤΕΛ Λάρισας έλαβε χώρα εθελοντική αιμοδοσία η οποία υλοποιήθηκε από κλιμάκιο επαγγελματιών υγείας του Π.Γ.Ν. Λ. και στην οποία συμμετείχαν τόσο εργαζόμενοι του ΚΤΕΛ Λάρισας όσο και εθελοντές πολίτες της περιοχής των Αμπελοκήπων.

Η διεπιστημονική ομάδα της 4ης Τ.ΟΜ.Υ. Αμπελοκήπων ευχαριστεί θερμά τους επαγγελματίες υγείας του Π.Γ.Ν.Λ για την άψογη συνεννόηση και συνεργασία καθώς και τους υπεύθυνους των ΚΤΕΛ Λάρισας για την άριστη συνεργασία και φιλοξενία μας στο χώρο τους.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η 4η Τοπική Ομάδα Υγείας Αμπελοκήπων Λάρισας εντάσσεται στο « Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω