Θλίψη σκόρπισε το βράδυ της Παρασκευής 20/9 η είδηση θανάτου του πρώην παίκτη του MasterChef, Διονύση Πρώιου.

Ο Διονύσης Πρώιος έπειτα από ένα τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, την ίδια μηχανή με την οποία λίγα χρόνια πριν είχε σκοτωθεί ο 20χρονος γιος του Μιχάλης, οδηγούσε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας από τον Πειραιά, όταν φτάνοντας στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού το όχημά του εξετράπη της πορείας του και ανετράπη επί του οδοστρώματος.

Άμεσα ο πρώην παίκτης του MasterChef μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Την είδηση του τραγικού θανάτου του έκανε γνωστή μια καλή του φίλη, η οποία μέσω μιας νέας ανάρτησης αποκάλυψε ότι η κηδεία του θα γίνει στον τόπο καταγωγής του, την Κεφαλλονιά, εκεί όπου έγινε και η κηδεία του γιου του.

Στην ανάρτησή της, η καλή φίλη του Διονύση Πρώιου, αναφέρει ότι η μητέρα του λόγω ηλικίας αλλά και άλλων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει δε θα μπορέσει να είναι παρούσα στο τελευταίο «αντίο» και κάνει γνωστή την επιθυμία της οικογένειάς του να μην δίνονται ψευδείς πληροφορίες για τις συνθήκες του τροχαίου.

«Ο τελευταίος αποχαιρετισμός του φίλου μας θα γίνει στον τόπο καταγωγής του και δίπλα στο γιο του Μιχάλη, στην Κεφαλλονιά, όπως ήθελε ο ίδιος. Δυστυχώς λόγω ηλικίας και υγείας δεν μπορεί να ταξιδέψει η μητέρα του. Τα αδέλφια του είναι κοντά του και σαφώς κανονίζουν τα των διαδικασιών. Θερμή παράκληση της οικογένειας, να μην γράφετε ότι θέλετε για τις συνθήκες, ψευδείς πληροφορίες κλπ» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Περισσότερα Εδω