Έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Πρώιος, γνωστός από τη συμμετοχή του στο MasterChef.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του TLIFE ο Διονύσης Πρώιος είχε τροχαίο με τη μηχανή του, από το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά. Ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τον περίγυρό του.

Την είδηση έκανε γνωστή η καλή του φίλη, Δομινίκη Κεφαλοπούλου.

«Μόλις έφυγε από τη ζωή ένας λατρεμένος φίλος μου… Καλά σου ταξίδια Διονύση, αυτά με τον Μιχάλη σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», ανέφερε η ανάρτηση για τον θάνατό του.

Ο Διονύσης Πρώιος συμμετείχε στο Masterhef 4 όπου και είχε συγκινήσει με την ιστορία για το τροχαίο δυστύχημα με το οποίο «έχασε» τον γιο του. Τραγικό παιχνίδι της μοίρας, ο 58χρονος οδηγούσε την ίδια μηχανή η οποία πριν χρόνια στοίχησε τη ζωή του γιου του.

Ο Διονύσης Πρώιος δήλωνε για τον γιο του: «Σήμερα που δεν τον έχω, νιώθω ενοχές ακόμα και για μία φωνή που μπορεί να του έβαλα. Δόξα τω Θεώ όμως είχαμε πολύ καλή σχέση.

Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 31 χρονών και τον είδα 7 φορές στη ζωή μου -την 7η τον κουβαλούσα. Ο γιος μου πέθανε 20 χρονών, και ήμουν πάντα δίπλα του, μέρα-νύχτα, στις αρρώστιες του, στην πείνα του… Καλύτερα 20 χρόνια, όπως αυτά που έζησα με τον γιο μου, παρά τα 30 που έζησα με τον πατέρα μου».

Περισσότερα Εδω