Σε ηλικία 58 ετών έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Πρώιος, γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Η δημοσιογράφος του Happy Day, Ανίσα Νταούντι, επικοινώνησε με τον στενό φίλο του Διονύση Πρώιου, Κίμωνα Πάττα, ο οποίος ανέφερε πως ο πρώτος που ενημερώθηκε για το τροχαίο ήταν ο αδελφός του στην Αργεντική, ενώ ο ίδιος έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο. 

«Μου τηλεφώνησε ο αδελφός του από την Αργεντινή την Παρασκευή το απόγευμα και μου είπε ότι δεν έχει επαφή με τον Διονύση και ότι έχει πληροφορίες ότι είναι στο νοσοκομείο, στο Γεννηματάς, και με ρώτησε αν μπορούσα να πάω από εκεί να δω τι γίνεται», περιγράφει ο Κίμων Πάττας.

«Όταν έφτασα, ο Διονύσης ήταν ακόμα εν ζωή. Ξεψύχησε 10 λεπτά αφού έφτασα. Εκεί ήταν μαζεμένοι κάποια ξαδέλφη του και μία κοπέλα που είχε σχέση ο Διονύσης παλιά», πρόσθεσε, ενώ συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε την ιατροδικαστική εξέταση αλλά δεν έχουμε το πόρισμα θανάτου, ούτε το πόρισμα της τροχαίας ακόμα.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, δεν έχει γίνει ακόμα ιατροδικαστική εξέταση για να γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα ή αν συνέβη κάτι άλλο. Γνωριζόμασταν 25 χρόνια», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Κίμων Πάττας για τον Διονύση Πρώιο.

Περισσότερα Εδω